30/11-Sista dagen i November

Hej allaihopa! Idag har det varit en vanlig skoldag och vi slutade tidigt! Klockan 13.10 våran tidigaste dag. Efter skolan var jag och Fanny lite nere på Odenplan och tog en korv och kollade i nbågra affärer. Idag är det den sista dagen i November för detta år och imorgon ska får man öppna den första luckan i chokladkalendern! Jag tycker det är så mycigt med Jul och den är ju typ snart här. Det känns inte som att det är vinter snart, är det någon annan som inte tycker det? Imorgon är det julkalender, hihi jag vet inte varför jag kollar på det men det är mysigt. Jag har prov nästa tisdag i SO och det är ju typ ett av det tråkigaste ämnerna men ibland är det kul att lär sig något nytt om typ Geografi eller Religon. Vi har prov i Religion nu. Efter jag har varit och duschat så ska jag öva lite inför provet och om jag hinner ska jag göra Kemi-läxan. Jga har gjort Spanska-läxorna, Engelskan och jag vet inte om det ska vara någon Ma-läxa men det ska jag fråga imorgon. Inte vet jag men vi kanske har SV också och det är ju inte så bra för jag har många andra läxor... Jag ska gå och äta nu så Puss ♥


Dresscode

Det här är jag idag:
Tröja: Zara ♥
Leggins: Lindex ♥
Tjocktröjan jag ska ha sedan: Juicy Couture ♥

Läxor + CSI

Hatar bara läxor, det är så tråkigt! Jag har mycket läxor denna vecka så imorgon blir det nog bara PLUGG! Jag hatar det och vill absolut göra något annat.
Jag har precis kollat klart på CSI som var sjukt bra ;) Puss!

Julpyntet uppe!

'

Hur man gör kinestoffs.

OM: Min kinestoffs..
SVAR:


VART OCH HUR JAG JAG GÖR MINA SKYLTAR


@ Ebbas place

Hej bloggen! Nu är jag hemma hos Ebba med Fanny och vi spelar Wii. Idag är det ju 1:a advent så vi firar det och en annan grej. Vi äter pepparkakor och lussebullar ;) Puss och Kram



Min kinestoffs..



AIK Segrar!

Förlåt för dålig update!

Hej bloggen! Idag har jag varit och spelat en cup och vi vann hela cupen. Vi vann alla matcher förutom en, där vi typ tyckte "vi är redan i final så vi behöver inte kämpa". Och sen på avgjordes det på straffar där jag fick lägga första straffen och sedan Linnea och därefter Walle och sen Emelina. Fanny skulle lägga den sista straffen men matchen hade avgjorts innan hon lade den!
Nu sitter jag iallafall bara och myser inne på rummet och jag ska läsa snart, läxan asså. Puss och kram
Jag har på mig en kines toffs! Haha.. Jag kallar det så ;)

Dagen med Mysan!

Hej bloggen! Nu har jag kommit hem från en dag med Mysan. Först gick vi till Hollister och kollade in lite (men inte mycket alls) och hittade inget. Sedan gick vi runt lite och pratade och gick in på ZARA och jag skullle pröva några Jeans men så kollade vi på klockan och den var sjukt mycket och vi skulle ju gå och fika i Gallerian. Jag tog iallafall en smoothie på Squeezed up och My tog något på Espresso House men hon smakade av min smoothie hela tiden. Sedan åkte vi hem åt varsitt håll men hon glömde sin halsduk och hennes vantar i min väska. Men hon ville ta tillbaka dom någon annan gång.

Idag: Med My!!

Har inget att göra... Det är rast och vi ska ha MA, så jag gjorde en liten bild på Moas block. Haha, och där fick ni veta att jag ska vara med My efter skolan! Vi ska åka ner till Hollister. Puss

 

 

 


SKOLBIO

Skolbio blir första lektionen.
Hej! Idag ska hela klassen gå på skolbio och vi ska mötas utanför skolan 8.30! Men det är dåligt för egentligen så ska vi börja 9.05 och vi får börja 35 minuter tidigare denna fredag. Och det är ju helt sjukt för vi har typ bara sovmorgon på fredagar och det är dåligt. Snart ska jag och Fanny mötas, hoppas hon vet det (att vi börjar så tidigt och när vi ska mötas) jag får ringa henne. Puss och ha en undebar fredag!

Gooodniiiight

Sleep well... ;)




I LOVE YOU FANNY BORILD ♥

Fanny Borild och Emilia Crona Sarwe




Fanny in tha House!!

Hej bloggen!  Nu är Fanny här och vi kollar på en sjukt bra film och vi skrattar.... ;) Mamma kom hem precis pch köpte en pianosladd så jag kan spela lite. Jag skriver ibland egen låtar.. HAHA, inte många låtar dåra men aja. Puss nu ska vi göra läxor. Puss och Kram

Facelook


Dagens Låt ♥


Läsförståelse D

Heej! Nu ska jag göra min svenskaläxa och det är Läsförståelse D. Vi har den bara till läxor och det är skönt för jag tycke inte om det så mycket. Haha.. Inte så intressant men aja.. Och har gjort en ny skylt där nere för jag fick en kommentar att det var irreterande att jag hade "LOVE FROM ME", men jag höll med litegrann. Så jag skrev ostället mitt hela namn Emilia Crona Sarwe! ;) Puss och Kram, Ses


Hemma hos mig♥

Nu har jag och Fanny kommit hem till mig! Jag ska byta om ;) Vi måste sätta lite fart men aja, VEM BRYR SIG?! Jag bloggar mer sedan, men något jag måste göra då är att göra läxan. PUUSSS!

Hemma hos Fanny♥

Hej bloggen! Nu sitter jag hemma hos Fanny och är inne på datorn. Jag har inga läxor till imorgon och det är super skönt! Men vi har läxor till nästa vecka.. Jag vet inte vad vi ska göra med vi ska ha träning kl. 17.00 ♥ Puss!


En Bild

Jag tycker den är härlig ;)

Breaking Dawn!


Hej allihopa! Idag har jag varit på BIO med Fanny, Carro och Hannah. Det var jättekul och filmen var sjukt bra! ;) Vi såg på Breaking Dawn... Haha lite efter än alla andra! Kom hem från den precis och ska börja på min engelska - läxa jag har till imorgon! Puss

Skicka gärna MAIL!


Här kan ni nå mig, SKICKA GÄRNA MAIL!



Säger godnatt nu..

Rubriken lyder.. Säger godnatt nu för att jag måste göra engelska. Puss och Sov så gött! Här kommer första bilden som jag la ut på bloggen :)

Filip ville detta!

OBS! Filip ville att jag skulle lägga upp honom på min blogg, HahaSå varsågod!

Talk That Talk

Rihanna ♥ Älskar att lyssna på detta album. Vissa låtar är å¨min topplista! :D Puss

Bring It On ♥


Musik+Läxa

Idag har jag först varit på en jätte jobbig träning. Där hade vi fys och styrka. Jag kom hem kl.13.30 och sedan dess har jag typ kollat på film, två stycken. Snart ska jag göra spanska-läxan som är typ att man ska rita ett fantasidjur och skriva vad djuren heter på spanska. Haha.. Lite konstig läxa men aja. Men innan läxan ska jag dansa loss i mitt rum! Puss och Kram, Ha det braLyssnar på Spotify!

Dagens Låt!

Älskar denna låt! ♥

F.I.L.M

Hej bloggen  Jag och Klara är uppe och kollar på film. Fanny och Ebba sover :) Jag och Klara är på vår tredje film och jag sitter framför datorn också. Puss!

IKVÄLL BLIR DET EN...

Hahah.. Gammal bild  Idag blir det iallafall en myskväll med Ebba, Fanny och Klara :) Nu äter vi Ben & Jerry

Ebba och Fanny ikäll!

Hej bloggen!Snart ska jag ringa Fanny och Ebba o fråga när dom kommer för vi ska vara med varann ikväll och om jag inte missuppfattade så ska dom sova här också! Ebba kommer kl 18 och Fanny är påväg! Puss, Sen kommer nog Klara Ebbas syster.
HAHA..Arlanda. Fattade inte att dom tog foto! :)

Redan 23 Skyltar!

Haha.. Märkte det nu. Jag har gjort 23 skyltar på 2 dagar! :)

Designen


Jag+Sofia=Skypear

HAAHAHA.. Inte så fin bild! :) Puss Sofia! OCH ER ANDRA

Vaknade 10.40

Hej alla! Idag vaknade jag klockan 10.40 för igår kom vi hem från Carro kl.03.30! Jag är fortfarande jättetrött och jag somnade hemma hos Carro.. Innan var vi hos Hannah och väntade in alla så vi kunde så snabbt som möjligt gå iväg hem till Carro. Där fick vi tre varmrätter och en efterrätt :love: Puss!

Snart till Hannah och Carro med Ebba och Fanny


Nytt från mamma!

Tack mamma! Idag efetr skolan mötte jag upp mamma och fick en liten present :) Det var denna fina tröja. Sen gick vi och tgo en mumsbit på ett cafe som ligger rätt nära där vi bor. Snart ska vi till Carros familj! Puss

Jag idag! ♥

Tröja: H&M
Tights: Lindex
Skor: Uggs
Väska: Guess (hade inte på mig den, men den är i bakgrunden)

Trött ♥

Heej! Nu är jag inne på mitt rum och gör skyltar, hittills har jag gjort 8 stycken tror jag :) Ikväll ska jag vara med Fanny, Ebba, Hannah och Carro och deras familjer + min familj! :love: Bjuder på 2 fula bilder. Puss

Vinnaren av Länktävlingen!

Grattis till vinnaren! Hoppas ni kollar in på denna blogg, det är värt det. :) En blogg om en tjej som heter Nora som skriver om allt bland annat Vardag, Mode, Musik och styleing!

Frukost.

Hej bloggen! Nu är jag inne på datorn och ska snart äta frukost. Jag har typ hur mycket läxor som helst denna vecka :( Jag har två läxor kvar att göra och dom gör jag idag för träningen blev inställd och flyttad till söndag. Puss och Kram allihopa! ♥ Här kommer en morgontrött människa!


Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering ♥ Ja, som ni ser har jag inte bloggat så mycket dom senaste dagarna men det är för att jag har haft träningar och läxor. Jag kommer lägga upp fler inlägg än vad jag gjort nästa vecka, bara så ni vet. Imorgon eller på fredag kommer också vinnaren av Länktävlingen! Puss och Kram.

Medan du sov...

Heej! Nu sitter jag och kollar på TV och någon film som heter 'Medan du sov' är på och den är väl OK (gör läxor också). Idag hade vi simning i skolan på Erikdalsbadet och det var kul. Sen kom vi tillbaka och då fick det bli lite Svenska för vi hann inte till Matten. Jag måste plugga nu så, PUSS! :)

Hemma från skolan

Hej finisar! Idag har jag varit i skolan och det var en jätterolig dag :D Vi fick håltimme idag under gympan och den var i 1 tim och 40 min. Snart ska jag på träning och det ska bli sjukt kul! Haha, själv sitter jag framför datan och äter tunnbrödsrulle m. pommes :love: Puss

F I L M T I P S



Sjukt bra film!



Tävling!



I Augusti 2011 hade jag också en länktävling! Men jag hann inte lotta ut vem som vann och därför är ni med den här gången! Jag hoppas det är OK men aja..



Spanska!

Hej bloggen! För typ 30 minuter sedan vaknade jag. Det första jag gjorde var att sätta på datan och gå in på FaceBook. Nu så ska jag öva spanske för det har jag inte gjort och dom är till imorgon.. SHIT! Sen ska jag och mamma gå ut och köpa typ en spanska och en engelska ordbok (det är ju bra att ha hemma, eller?) Puss :love:
Vill inte visa mig just nu, ser hemsk ut när jag vaknat.. :)

Är hos EBBA!

Hej alla sötisar! Nu sitter jag hemma hos Ebba och vi kollar på TV och är inne på datan. Jag och min mamma ska tydligen äta här och det kommer bli jättekul!



Till Ebba!

Hej bloggen! Jag ska precis gå til Ebba och jag ska ta med mig några filmer jag har hyrt.. För länge sen men vi har förlängt dom. Dom heter: Something borrowed, Amors Bollar och Bad teacher! :love: Puss och ses. Vet inte men min och Ebbas familj kanske ska äta ihop sen :)


1-1

Hej! Idag mötte vi TäbyIS och det blev 1-1.. Jag tyckte vi var duktiga men vi kanske kunde ta i lite till för vinna men dom gjorde deras mål när typ var 2 minuter kvar. :( Men vi får ta i mer imorgon! :love: Jag får se vad jag ska göra nu men först in till badet. Puss!

9.05

Hej! Idag börjar jag 9.05 och det  är jätteskönt. Jag ska möta Fanny om 20 minuter så börjar nog göra iordning mig nu! :) Puss

With Ur Love

With Ur Love - Cher Lloyd ♥

Tandläkaren Kl. 07.30 imorgon!

Hej! Imorgon blir det tandläkaren så kan komma några minuter sent tilll lektionen. Jag gillar verkligen inte att gå dit, men måste göras.. Ska gå och lägga mig nu och vi hörs väl imorgon, I think :) Puss

Statistiken upp!


8.15 - 13.15

Hej bloggen! Som jag redan skrivit är Onsdag den roligaste dagen i skolan! Vi börjar 8.15 och sen slutar vi 13.15.. Bra va? Idag ska jag ha träning och jag längtar redan :) Och min statistik här på bloggen börjar komma upp! :love:
Puss och Kram!
Haha.. Ni får njuta lite :)

Sov Sött!

Godnatt ♥

Spelar A-Ö

Sitter och myser med Ebba och Fanny med ett spel som heter A-Ö och det är en stor HISS :thumbup: Vi har varit inne på Photo Booth och gjort roliga videor! :) Puss och ses!

Plugg Plugg Plugg

Vad ska man säga? Ja, jag bara hatar att plugga men det är något man måste.

Jag sitter nu hemma och väntar på Fanny och Ebba ska komma.. Och så pluggar man. :)
Idag var det än rätt OK dag i skolan men ändå inte den bästa dagen på veckan för det är Onsdagar för då slutar vi 13.15!

Skypear med Astrid!


Fina Astrid :love:


Kvällens planer!

Hej! Idag ska vi ha gäster för det är ingen träning. Då kommer Ebba och Fanny hit och deras familj. Vi tyckte det skulle vara kul för vi hade inte käkat middag med dom på jätte länge men jag måste göra mina läxor innan.. Puss!

Träning..

Hej bloggen! Som ni kanske inte vet så spelar jag fotboll i AIK och det går jättebra för oss :) Idag har jag tränong och har rätt brådis.. Hinner inte ladda upp ett fotto men här kommer en video som Ebny har gjort när vi AIK spelar cup i Spanien och kom 2:a och 3:a! Själv var jag i det laget som kom 2:a men vi är ju alltid ETT LAG! :love:

Utvecklingssamtal

Hej bloggen! Om en kvart ska jag vara på Utvecklingssamtal så måste sätta fart, HEJDÅ! :love:

TV och GODIS!

Jaa... Vad kan vara bättre? Jag ska snart sätta mig och kolla på TV och käka lite godis för gjorde inte det igår, även om det var min födeledag och jag är SUPERSUGEN!

 

 


Godmorgon

Hej! Nu har jag vaknat och myser med datorn. Idag ska vi åka hem från landet för nu är det sista dagen på höstlovet! :( Jag blev så nöjd med mina presenter igår och ska lägga upp en iMovie-video som visar vad jag har fått senare ikväll om det går.. :) Men ses sen Puss! :love:

Nya MacBook Pro! :)

Natti Natti!!!

Godnatt! Puss och sov så gott, här får ni en låt av Maddi Jane. :love:

Fint samtal av Ebny.se!


Fick nyss ett jättfint samtal från Ebba och Fanny!


I am number four

Hej! Nu kollar Jag, My, Leon, Oliver och Love på Film. Filmen heter I am Number Four och är superbra! :) Om typ en timme så kommer gästerna till mitt ¨kalas¨. Jga är nästan säker på att vi kommer att ha riktigt kul! Puss

Fixar lite grejor

Hej!  Nu så ska jag fixa lite till ikväll, tillexempel ska göra guacamole som är jätte god! Sen ska jag noppa jordgubbar, men mamma hjälper till :) Om man ska förklara min dag med ett ord skull det nog vara: HÄRLIGT! Sen efter jag har fixat klart ska jag och My hoppa stutsmatta eller cykla, vet inte om Amanda ska vara med men tror det. Jag vill tacka alla som har grattat mig på FaceBook, Instagram och andra bloggar. Puss


Photo Booth

Hej bloggen! Nu har Amanda lämnat tha house! Men jag och My är still here! Haha, Svengelska :) Jag och My kollar lite på Robinsson (repris). Vi tog massa bider förrut och gjorde någon video på iMovie och tänkte visa er några bilder. Puss och Kram, Ses!

MacBook Pro!

Hej bloggen! Idag fyller jag år, Jippie! Har fått en MacBook Pro och är helt kär i den. Jag firar på landet och vi ska ha middag med kompisar för mig idag. Amanda är påväg upp til mig och men får inte tag på My. My, om du ser det här, kom upp på direkten! Kommer med ett inlägg sen som förklarar dagen. Puss och Kram :love:

Mot Landet!

Hej! Nu sitter jag och My på väg mot landet. Vi har haft en jätterolig dag och har varit på Tacobar och käkat lite. Under dom här dagarna till söndag kommer jag kunna blogg för jag är ju på landet, Puss :love:


SKAL!

Hej bloggen! Idag skulle ju jag som sagt vara med Mysan och hon kommer klockan 1! Jag vill köpa 1 nytt skal, eller 2 nya så jag kan byta lite (jag har ju ett nu) så vi kanske ska gå till Mr Gizmo. Mr Gizmo är en skalbutik, typ. Jag tror jag ska köpa typ ett burberry (fejk eller äkta, vet inte vad dom har), det är det jag vet..  Här kommer det skal jag vill ha och det jag har..


iPhone 4!

Hej! Nu har jag kommit hem med en iPhone 4. Jag bara älskar den! Puss


Ut på Stan!

Hej bloggen! Snart ska jag ut på stan med mamma och köpa lite linnen till mig! Jag tror det kan bli från Hollister eller bara enkelt från H&M. Jag har abonemang och det har gått ut (tror vi) och då ska jag byta min telefon iPhone 3Gs till en iPhone 4! Jippi! Är så glad :love: Puss
'

RSS 2.0