Onsdag: Mysan

Heej! På onsdag så kanske jag och My ska göra något, MEN VET INTE VAD! Jag behöver verkligen hjälp. Och bio kan vi inte gå på för My gick på bio idag och igår. Men vi kanske ska åka shoppa inte vet jag. Några tips?

Ebba hela dagen!

Hej! Idag har jag varit med Ebba hela dagen! Vi åkte först till hennes landställe och sen till hennes kusiner. Vi har haft det sjukt kul, och snart ska vi på träning. Puss och Kram :love:


Tack Mamma & Pappa!

Hej bloggen! På morgonen när jag precis vaknat kom pappa in genom dörren ( han var i New York ) så satt jag i soffan och han lade någonting i min famn... Det var inte sant, men mitt i famnen låg en Juicy Couture dress! Jag blev jättglad och TACKADE så mycket! Jag fick armband från Juicy också!
Efter skolan så kom jag hem och mamma föreslog att vi skulle gå ner på stan. Min väska jag brukar använda har blivit lite trasig så vi gick och köpte en.. GUESS VÄSKA! Ni kan nog inte föreställa er hur glad jag är just nu! :love: Och jag älskar mina föräldrar!


Lyssna bara!

Dave Moisan - Mexico :love:





Mobilblogg

Hej bloggen! Nu har jag kommit hem från skolan och sitter i soffan och ska börja eftermiddagen med läxor.. Inte kul! Jag har MA och Fysik-läxa till imorgon :( Måste plugga aja PUSS


Sovmorgon

Hej bloggen! Nu sitter jag i mitt rum och bara njuter för att jag har sovmorgon. Jag börjar 8.35, för vissa är det ju klart inte en sovmorgon men för mig som vanligaste fall brukar börjar 8.00! Idag har jag träning och längtar redan efter det. Måste fixa mig, Puss <3

Love this Girls.

Bara ett ord, Love 


Here I am!!

Hej på er alla alla käraste! Jag är tillbaka till denna blogg! :) <3 Jag och Julia tröttnade på att ha en blogg tillsammans så jag är HÄR IGEN! Jag uppdaterade ingenting nästan på SHEYZ (min ocj Julias blogg) men det var bara för att jag har varit i Spanien och spelat cup. Vi kom 2a och 3a och det är jättebra! ;) Puss på er, Ska på träning.

RSS 2.0