LÅÅT!


Man Down - Rihanna
Vet att den är gammal men bara kan inte lyssna på den. Vet inte varför?!

Faster är här!

Jippie, nu har min faster och hennes kompis kommit hit. Hon ska vara här i Stockholm till på söndag, men mitt fotbollslag åker på cup under helgen i Åland så jag kan bara träffa henne tills på fredag. Hon är bara världens bästa faster asså! Puss


Engelska

Hej! Nu sitter jag och väntar på att Engelskan ska börja, inte kul. Puss


SCHOOL

Hej sötnosar!
Är hemma och ska snart gå til skolan, eller typ om 40 minuter. Jag har på mig idag som ni ser på bilden en långärmad hollister tröja. Till det blev det ett par jeans. Jaha, mycket roligt inlägg skulle jag säga... VERKLIGEN! Här kommer kanske en lite mer intressant grej, det är många som vill att jag ska göra deras designer och det är jättekul tycker jag! C'ya later.

PLUGGAR SPANSKA

Hellu folk.
Jag har precis kollat klart på en film som jag älskar, den är bara så bra! Men har börjat lite på glosorna till imorgon och Biologi (vi ska göra ett projekt där). Idag har jag varit med My och vi var först på Hollister och där köpte jag en nyinkommen långärmad tröja påväg dit träffade vi Fanny och Cassie som typ satt och fikade. Efter det gick vi hem till mig och jag förhörde My på några prov hon ska ha och vi rensade byxor i min graderob så nu är tröj och byx-lådorna klara. Pussar från mig.

Dagens


Morning

Morgon alla fina.
Håller på att kolla på TV, haha Disney Chanel på. Senare ska jag göra Spanska glosor och gå till Hollister med pappa eller någon kompis. Trevlig dag, Kram


Match och Cup!

Hejsan alla!
Idag har jag haft match och då vann vi med 3-0 på 11-manna. Snart ska jag börja rensa min garderob för hittar ingenting dät just nu. Senare kl. 21.00 ska vi ha en CUP som slutar typ 24.00 (tolv på kvällen/natten). Ebbas och Fannys familjer kommer hit innan cupen vi ska till och äter middag!!!
Detta var garderoben för 1-2 år sedan:

ORKA!

Hur dum får man vara asså? Jag brukar lägga ut såna här på Facebook, och det är bara inte smart. Man orkar liksom inte skriva på typ 50 - 60 stycken! Så ett tips: Lägg inte ut dessa ↓

9.05 YEEEY!

Börjar 9.05 yippe yeeey!
Jag håller på att fixa mig i ordning till skolan. Outfiten blir ett par vanliga jeans och tröja från Abercrombie & Fitch. Jag ska möta Fanny 10 i 9 om alltså 40 minuter och första lektionen blir det tråkigaste under dagen, nligt mig NO!
Måste börja fixa mig nu, Puss
Hahaha, vilken ful bild på mig nu asså!!!

Gjort massa headers!

Igår gjorde jag lite headers för att min photoshop kommer snart försvinna. Men jag har laddat ner ett program i 30 dagar som heter Pixelmator. Jag har aldrig provat för den värkar svår men idag efter skolan kanske det blir av.
När jag kommer hem kommer jag att göra lite läxor, och bara chilla inför matcherna i fotboll på Lördag. Puss!

Look of the day!

Blus: Ginatricot
Jeans: JC
Det som inte är med på bilden:
Skor: Australian Uggs
Jacka: Zara
Kofta: Abercrombie and Fitch
Väska: NK, Guess



Next stop: Västermalmsgallerian

Heey guys.
Nu är jag hemma och väntar på att Astrid och Linna ska ringa för att vi ska till Västermalmsgallerian. Idag så slutade vi kvart över ett. Efter skolan gick jag, Linna och Astrid hem till mig för att hämta pengar. Sedan gick vi ner och kom på att vi skulle kunna se på bio så då gick vi upp igen för att se om det fanns någon bra film, men vi hittade ingen som vi skulle hinna med.
Fick samtalet nu så sticker dåra, PUSSAR
Bilden blev miffad.. Haha

Rummet

Ja, här är mitt ommöblerade rum. Det är vissa småsaker som inte är fixade som t.ex att vi inte hunnit sätta upp spegeln. Hoppas det var fint, jag är nöjd med det! Puss alla!

This is me today.

Enkel outfit:

Skjorta: Abercrombie & Fitch
Tights: ??
Skor: Hunters

Gamma Bilder på mig.


Vad kan man säga? Typ bilder från 1-2 år sedan. Jag kommer ihåg händelserna vid bilderna därför tog jag de!

Bilder på rummet imorgon

Hej alla söta! Imorgon kommer bilderna på rummet. Sugna på att se?

Idag har jag varit ute på stan med Alice och det var supermysigt. Jag köpte 3 nya kuddar + kuddfodral och två kjolar från Hollister. Efter det så åkte jag och Alice hem till henne och kollade på Friends with Benefits som var sjukt bra. När vi hade kollat klart gick vi in på datorn och efter det behövde jag gå hem för att äta middag. Nu sitter jag här och gör glosorna till imorgon, bajskorv.
OBS! Imorgon har vi skridskor vilket suger. Aja, nu är det dags att plugga! Puss




Jaaa, där kom lite fula bilder på mig just nu och de två kjolarna från Hollister.


Ben & Jerry's

Jag ska köpa Ben & Jerry's ikväll! Det var så länge sedan jag åt det och det är ju så gott, favoriten är Cookie Dough. Vet inte varför jag inte ätit det på länge men har bara inte varit för glass liksom under vintern.
Snart kommer en stor bildbomb på rummet så kolla bloggen om ett litet tag, ska bara städa rummet och vänta på min underbara mamma.
PussN

Fotbollsträning

Hey folk. Nu har Juliam gått och jag ska på fotbollsträning. Senare idag ska jag öva Spanska glosor för det har jag inte gjort och de är till på måndag. Angående att jag skulle visa mitt rum igår typ, det gör jag när jag kommit hem efetr träningen och fixat mig. Då kommer en bildbomb från min systemkamera! Oj mäsrker nu att jag måste städa! So bye people.
Gamla bilder på mig, typ när jag gick i 4 -5:an.

Ska kolla på Gossip Girl

Aaaa nu blir det Gossip Girl och sedan träning vid 2.
Jag är på första säsongen men på sista CD.n aja nu måste vi kolla!
XoXo, Emilia

Julia sover här i kväll!

Ja detta blir awsome! Julia ska sova här och vi har fixat naglar, dansat och skrattat. HAHA vi är så flummiga just nu. Mmm.. Men vi hörs imorgon nu blir det sleep time.

Julia is in the house!

Hej all my readers! Nu är bästa Julia hemma hos mig och vi har det kul. Först skulle Sofia hem till mig men hon kunde inte för hon hade träning, aja who gives a shit about my day??
Vi ska i alla fall spela gitarr och piano.. Haha ite så kul men men. Julia ska äta här så puss så länge.
Yeeeey here we are!


Hemma hos mig med Alice, Mikaela och Julia!

Hej alla glada! Nu är jag hemma med Alice Mickis och Julia! Vi kollar på en film, som inte är så rolig. Jag vet inte när alla går men Alice och Julia skulle väl gå snart. Snart ska jag fortsätta med min SV läxa, PUSS
Haha, jag ser ut som ett miffo där.


Jag sjunger Jar of Hearts

Ja i början blev det sjukt ljust men det var för jag blev närvös för några kollade på...
Hoppas den blev okej ändå!


Rummet klart på Fredag.

Hej alla söta! Nu är jag i vardagsrummet och kollar på TV. Jag längtar så mycket till att få börja sova och greja i mitt rum för vi håller ju på att göra om det just nu och det är därför jag inte hinner blogga så mycket. Jag ska snart till sängs och förresten imorgon slutar vi 13.15 + min träning är inställd, så jag ska liksom slappa imorgon kväll. Pussar från mig.
Här kommer en av mina favoritlåtar just nu:


Tidig skoldag + Outfit

DAGENS OUTFIT.
Hello. Nu är jag hemma och jag ska gå snart för vi börjar tidigt och det är inte kul. Idag efter skolan har jag inget planerat men jag tror det blir att
fixa klart rummet för tapeten är inte uppe än men vi fick den igår!Aja det var väl allt sååå Pusssar och Kramar! Ses



SKOLAN OM EN TIMME

Hej alla sömntutor. Nu är jag uppe från en jobbig natt, jag kunde typ inte sova. Och kommer vara trött hela dagen. Jag börjar typ om en timme så nu är det bara att fixa sig i ordning. Puss och Kram

Kör med frågor om mig själv.

Hårfärg? Blooondiin!
Ögonfärg? Typ blå är min ögonfärg.
Klädstil? Jag har inte så många färgade kläder utan oftast Vita, Svarta eller typ Blå. Oftast en top och tights eller Jeans i skolan.
Lockigt/Platt hår? Mitt naturliga hår är lockigt.
Stora eller små läppar? Jag har väl rätt normala läppar.
Har du pussat någon? Jaaa.
Har du dygnat? På landet några gånger.
Har du varit olyckligt kär? Nopp
Har du älskat någon? Nej, älska är ett rätt tufft ord. Men jag har gillat några. Jag har inte hittat den "rätta" än.
Har du någonsin skrivit en låt? Ja, när jag var liten. Men håller på med en nu och kommer lägga ut den på bloggen.
Favorit instresset är? Fotboll såklart.
Favorit klädesmärken? Juicy Couture, Hollister & Abercrombie and Fitch är mina absoluta favoriter.
Bästa vänner just nu? Fanny, Ebba och My
Har du förlorat någon? Nej inte direkt förlorat.
Hur många bloggar har du haft? Ungefär.. 6-7 Stycken!
Har du mycket läxor? Nja.. Kanske 5 stycken i veckan, men vi kommer få många prov denna termin.




Julgransplundring

Drar snart till ett par kompisar på julgansplundring. Jag tycker det är riktigt kul att vara med dem för att vi är typ bara det tre gånger om året. Vi ska vara där om en timme men vi käkar lite innan. sSå det kommer inte bli någon bra bloggning, between vi är klara med målningen i rummet. Nu är det bara tapeten som saknas. KyssN
Hmmm.. Jag är typ i min egna lilla värld just nu, men en sak är säker. Gammal och ful bild på mig!


Gör om mitt rum.

Hellu alla sköna. För er som inte vet att jag har ett Rosa inte så snyggt rum just nu,(enligt mig) som jag ska göra om under veckan. Är skit glad och vi har redan börjat med det. Jag ska ha vita väggar och en fondvägg som är en riktigt fin tapet. Jag kommer få sova i soffan i natt för att vi ska spackla sprickorna i väggen. Det ör därför jag inte har kunnat blogga idag. Kommer med resultat på det om-möblerade rummet så snabbt det är klart. Jag lovar då blir det en bildbomb! Här få ni se det inte så fina rummet just nu:



Hatar mitt rum just nu!!!


PICTURES ON ME 2011-2012

Det fick bli en liten bildbomb 2011-2012! Jag hade inget att göra så varför inte. Puss&Kram



TIPS?

Need help! Jag har typ glömt alla bra låtar så jag behöver verkligen TIIPSS! Någon som vet en bra låt?


Förlåt!

Gud jag är så ledsen för att jag inte har bloggat. Jag har inte velat för min Photoshop har gått ut och det är inte kul att bloggav då. Jag ska försöka få det tillbaka så snabbt jag kan men jag tror det inte kommer att fungera. Jag har haft mycket att göra också den första veckan i skolan och det är inte kul heller. Snart ska vi ha Nationella Prov och ser verkligen inte fram emot det. HATA HATA HATA PROV, enligt mig alltså. Ska börja fixa mig snart för vi börjar 9.05, typ. Jaja det var väl allt att säga + JAG SKA FÖRSÖKA BLOGGA SÅ MYCKET JAG BARA KAN.
Pusssssar
Kofta Hollister
Tröja Hollister
Jeans JC
Skor Uggs Australia
Jacka Hollister


Drar till skolan.


Hemma hos Sofia!

Hej all beauties♥ Nu är jag hemma hos Sofia och vi har typ"fikat" och kollat på TV. Jag kom hit för 25 minuter sedan. Vi ska typ ta massa med bilder på Photo Booth och bara chilla. Jag ska typ gå opm 30-40 minuter men aja Puss!

Länkbyte med Signe!

Ni bara måste kolla bloggen! Den är så bra asså. Jag läser den sjukt ofta och den blir bara bättre och bättre. Tjejen som har bloggen heter Signe och verkar sjukt snäll och rolig och vill lära känna henne bättre.
Klicka HÄÄÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg.

Hissar och Dissar.

Att spela fotboll.
När jag spelar fotboll så går det inte att tänka på dåliga saker. Fotboll är så kul och jag har spelat i 4-5 år. Det finns nästan inga ord för den sporten förrutom ALLT.
Att göra illa sig.
Som T.ex när jag spikade och höll på i skogen så trampade jag rakt på en spik som gick in 3 cm in i foten. Och det roliga var att skon fastnade i plankan. Men då rök mina favorit sommarskor också så det är en STOR DISS!


Jag och Fanny igår!

Detta var jag och Fanny igår, hehe. Lite konstig man är men det får man bjuda på. Puss

Frukost.

Heey all my readers. Idag hade jag tänkt att bara vara hemma och mysa. Kankse läsa min nya bok och lite sånt. Men klockan 3, typ och då ska jag åka med Ebba. Men jag ska möta upp Fanny på vägen för att hon ska också åka med. Men nu ska jag äta frukost så Sees!
Bilden blev från Photo Booth idag för att jag hade inte tid med systemkameran nu.

Gäster på besök!

Bilden blev inte bra alls på någon typ.
Nu har jag söta gäster på besök. Och på bilden ser ni: Maja, Ella, Vega och Jag. Vi har spelat Wii för det mesta. Jag vet inte när de går men klockan är ju nu typ 23:55 så jag tror de går snart. Jag ska hlälpa Vega att göra en blogg nu, Puss


Ut på stan med Fanny!

Nu drar jag till Fanny för att sedan gå ut på stan.


Ebba är här!


Goosssip Girl!

Helluuu! Nu sitter jag och My och kollar och Gossip Girl, det börjar bli sjukt spännande. Idag var vi ute på stan efter att jag har sovit hos henne, och där kollade vi på serien 90210 . På stan köpte jag två plagg från Hollister och ett par örhängen. Jaa men Pusss!
Lägg märke till My i bakgrunden.



Sleeping over at Mysan!

Bilden var länge sedan.. Och jag ser ut som ett missfoster.

Jag ska snart åka med Tunnelbanan hem till My! Och där ska vi ha det skoj och jag ska sova där. Senaste gången vi sov hos varann var i somras, så det var ett tag sedan. Jag har precis kommit hem från IKEA och där hittade jag ett sminkbord och en sjukt fin och mysign stol till skrivbordet. Pussar.

IKEA

Snart drar man till IKEA och fixar lite grejor till rummet. Jag ska ju somsagt måla om det och fixa fontvägg. Sedan ska jag fixa in ett litet större sminkbord än vad jag har nu. Seare så skulle jag ju kanske träffa My, eller jag tror vi gör det. Vi ska då till Hollister och Shoopppaaa! Pussar från mig.

Så sjukt lika!

De är såå lika! Angelina Jolie är ju en skådespelare och Tiffany Claus är en modell, tror jag. Jag döör av likhet här asså. Puss


Hey.


Idag har jag och My varit med varann och mysat runt här hemma. Först dansade vi till mitt nya spel till Wii och det var superkul! Vi failade hela tiden asså. Och sedan kollade vi på en mysig film och efter blev det Sushi ♥ Vi ska vara med varann imorgon också men då ska vi nog göra något mer roligt, typ gå ut på stan och vara hos henne för det var länge sedan. Puss och Kram


Follow me on Instagram!

Ni som vill kan också följa mig på Instagram. Gör det gärna så kanske jag följer er tillbaka. Puss


Bara Måste ha!

Jag bara älskar det här spelet. Man typ dansar till olkia låtar mot en motståndare och det är massa med olika roliga steg. Jag, Fanny och Ebba spelade det igår och det var jätte kul. Vi filmade varann så vi kan kolla hur det gick. Jag har ju ett Wii i mitt run så tänkte att spelet skulle vara där. Och när jag har det tråkigt så kan man bara dansa. Som nu.. Har inte speciellt kul men mysigt. Men Pööösss


Förlåt för ingen uppdatering...

Hmmm.. VAD SKA MAN SÄGA?? Jag vet att jag inte bloggat de senaste dagarna men det är bara för jag har haft mycket att göra med fotboll och annat. Inget kul för nu har jag tappat läsare totalt! Snälla kom tillbaka. Det är inte kul att blogga om ingen tittar in.

Hejsan i alla fall. Idag är det mammas födelsedaga så stort GRATTIS BÄSTA MAMMA! Senare idag ska vi åka till min cup, "ST Cupen". Vi spelade gruppspel igår och det gick bra och idag är det slutspel och typ slutspelsgrupp innan. Så håll tummarna att vi vinner. Det är allt jag vet som är planerat för idag men jag tror att Fanny ska komma hit och senare så ska jag och mamma kolla ut tapet till mitt rum, JIPPIE! Jag har typ väntat på att få göra om mitt rosa lilla rum till ett lite mer... Ja ni fattar väl att man inte vill ha ett rum som man fixade när man var 6 år. Så Puss och Kram och hoppas ni som slutat följa bloggen kommer tillbaka.

Jag ofixad på en morgon.. Asss fuul, tell me about it!


Raket

Hej alla! Det känns inte alls att nu är det 2012. Tiden har gått så fort. Denna nyår har vi inte smällt några raketer för vi är hos ett par kompisar från landet, men jag har tagit lite foton på några andras raketer i närheten! Här kommer en bild.
Dålig kvalité på bilden. Den togs med mobilen.


RSS 2.0